Een wel heel bijzonder Kerstoptreden!

Het was een groot feest! Tot volgend jaar!

Op vrijdag 15 december hebben we wel een heel bijzonder Kerstoptreden mogen verzorgen op het fijne podium in ’t Handelshuys! Wat een plezier! Wat een liefde! Wat een betrokkenheid! We zijn er helemaal vol van!
Hoe gaaf is dat?! Onze studio is in ’t Handelshuys en vanuit ons raam kijken we direct op het podium. Dat laat ons af en toe wegdromen en dat verlangen groeit en groeit! 15 december was het dan zover, ons kerstoptreden. We hadden een heel leuke entree; een prachtige kerstboog waar de nodige selfies mee gemaakt zijn. Op het podium stonden 2 gigantische kerstbomen en het podium was mooi verlicht. De hele ruimte was aangekleed met allerlei gezellige kerst accessoires. Er was een bar waar iedereen wat lekkers kon halen en er gingen hapjes rond. We hadden zelfs verrassing-kaarten verkocht, zo konden we toch een beetje de Kerstman spelen en de mensen zelf ontworpen kerstcadeaus meegeven.

Een hele eer om ons nieuwe kerstnummer live te mogen spelen voor zoveel mensen! ‘Nu zijn we samen’ werd erg goed ontvangen! Het is overigens overal te beluisteren.

Het was een groot feest! Was je er dit jaar niet bij? Geen zorgen, want ook de aankomende kerst verzorgen we weer een prachtig Kerst optreden! Tot dan!